Ontwikkelingsgerichte Coach voor moeders

Ik geloof in ontwikkeling. We leven om te leren.

En de mooiste les die je kan leren is hoe jij vanuit jouw eigenheid kan bijdragen aan iets dat groter is dan jijzelf.

Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid en imperfectie.

Zoals Leonard Cohen het zo treffend zingt: ‘There is a crack in everything, that is how the light gets in.’ Of beter gezegd, that is how the light gets out. Een masker dragen is makkelijk. De echte uitdaging van het leven is dat masker afzetten en je ware gezicht laten zien. Zelfs al riskeer je daarmee afkeuring van anderen. Want alleen vanuit een radicale aanvaarding van alle delen van jouw persoonlijkheid, ook diegene die je het liefst van al ergens heel diep wegstopt, kan constructieve verandering ontstaan.

bloem

Ik geloof dat ‘Nothing ever grows in a comfort zone’.

De weg naar de echte jij is er eentje van vallen en opstaan. Maar jij zit steeds aan het stuur van je bus. En die angst die bij tijden heel dicht op je huid geplakt zit? Die neem je gewoon mee als passagier. En die kan de chauffeur niet stoppen te rijden in de richting waar hij naartoe wil!

Wat kan je van mij als coach verwachten?

Ik sta bekend om de rust die ik uitstraal en om mijn warme glimlach. Ik vind humor een heel belangrijk element in mijn coaching. Ik schuw er niet voor de dingen te zeggen zoals ze zijn en zal je proberen uit je comfortzone te halen. Maar jij bepaalt het tempo.