Ontwikkelingsgerichte Coach voor moeders

Mijn naam is Heidi, ik ben gelukkig getrouwd met Tim en mama van 2 prachtige kinderen, Evan en Elenore. Klanten omschrijven mij als warm en empathisch. Mensen voelen zich onmiddellijk op hun gemak bij mij. Toch schuw ik geen diepgang, want het is alleen door in contact te komen met je pijn dat je kan groeien. Ik weet waarover ik spreek, want ik leefde zelf ook jarenlang vanachter een masker.

Moeder worden heeft me compleet veranderd.

Tot dan was ik een pleaser die leefde voor de goedkeuring van anderen. Ik vond mezelf niet oké zoals ik was. Dankzij de geboorte van mijn zoon kon ik hier niet langer mee doorgaan. Ik had van thuis uit nooit geleerd om met gevoelens om te gaan. Alleen de buitenkant was belangrijk, in de vorm van uiterlijk en carrière. Ik was dan nu wel moeder, maar wie was IK eigenlijk?

coach heidi spiegel

Er moest iets veranderen.

Ik kwam in contact met mindfulness en leerde aandacht te hebben voor mijn lichaam. Ik leerde dat mijn gevoelens niet iets waren om tegen te vechten of schrik van te hebben. Ze komen en gaan, en mijn taak is om er heel aandachtig bij te blijven. Niet weglopen, niet verdoven, maar observeren en voelen. Een openbaring!

Ik ging op reis…

Astrologie gaf me inzicht in hoe mijn persoonlijkheid in elkaar zat, en waar je je bewust van bent, kan je veranderen. Ik heb een masterdiploma vertaler Engels – Spaans, maar heb altijd gevoeld dat ik als directieassistente en HR-medewerker niet volledig uit de verf kwam. Nu werd me eindelijk duidelijk dat ik gemaakt ben om met mensen te werken. Het woelige pad dat ik had afgelegd, was niet voor niets geweest!

2021 heidi vlinder

… terug naar mezelf!

Het leven gaat nu zoveel makkelijker. Ik word niet meer overweldigd door de maalstroom van het leven. Ik sta nu aan het roer van mijn schip. Ik kan weer ademen. Ik ben aanwezig, hier en nu. En ik volg mijn levensmissie, moeders terug in contact brengen met wie ze in essentie zijn, vanuit mijn eigen authentieke invalshoek.

Facts and figures

Ik behaalde het certificaat van ‘Ontwikkelingsgerichte Coach’ – een tweejaarlijkse opleiding aan Het Ontwikkelingsinstituut, heb bijna mijn eerste bachelor Psychologie aan de Open Universiteit op zak en volgde een astrologiecursus bij Veerle De Bruyne.   

Mijn baan als sociotherapeut in het UPC Duffel combineer ik met een zelfstandige praktijk als Ontwikkelingscoach voor moeders in Mechelen. Beide vullen mekaar perfect aan!